Patru persoane au fost rănite, luni, după ce o ambulanţă a lovit trei pietoni care traversau o stradă din municipiul Câmpina. Cea de-a patra persoană rănită este asistenta aflată în ambulanţă, toate victimele fiind duse la spital de aceeaşi autosanitară. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Prahova, Poliţia Municipiului Câmpina a fost sesizată, luni, de Spitalul Municipal Câmpina că la unitatea medicală au fost transportate patru victime ale unui accident rutier.

Din primele verificări a reieşit că o ambulanţă care se deplasa pe str. Pictor N. Grigorescu pe direcţia Gara Poiana, la intersecţia cu Bld. Carol I, posibil pe fondul traversării neregulamentare, ar fi surprins şi accidentat trei pietoni care traversau strada.

"Din evenimentul rutier cei trei pietoni şi asistenta din ambulanţă au suferit vătămări, fiind transportaţi de aceeaşi ambulanţă la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor condiţiilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale", a transmis Poliţia Prahova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.