Jandarmii şi poliţiştii au dat 26 de amenzi şi au constatat nouă infracţiuni în prima zi a Festivalului Untold de la Cluj-Napoca, iar medicii au acordat primul ajutor la peste 270 de persoane, cinci fiind transportate la spital. De asemenea, au intervenit şi pompierii, după ce o scenă a luat foc în timpul concertului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de către forţele de intervenţie, în prima zi a Festivalului Untold, forţele de Poliţie şi Jandarmerie au dat 26 de amenzi, în valoare de 9.550 lei şi au fost înregistrate nouă sesizări privind săvârşirea unor fapte penale.

”În toate cazurile, cercetările se fac sub coordonarea unităţilor de Parchet competente”, se arată în document.

De asemenea, 270 de persoane au primit îngrijiri la punctele de prim-ajutor şi prin intermediul echipelor mobile de pompieri şi paramedici, ce patrulează permanent în perimetrul festivalului.

”Doar în cinci cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, în general afecţiunile înregistrate au fiind remediate pe loc”, se mai arată în document.

De asemenea, s-a impus şi intervenţia pompierilor, după producerea unui incendiu.

”În jurul orei 23.00 a avut loc o ardere scăpată de sub control la scena de pe Cluj Arena, fiind vorba de diverse materialele decorative din apropierea unui  dispozitiv de producere a efectelor speciale. Flăcările au fost stinse în timp operativ cu mijloace de primă intervenţie, de către un ofiţer de pompieri aflat în dispozitivul de asigurare a măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor”, anunţă forţele de ordine.

Asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în prima zi de festival au implicat peste 1.200 de jandarmi, poliţişti, pompieri, personal medical şi alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Festivalul Untold are loc la Cluj Napoca între 2-5 august.


         

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.