Nouă cetăţeni străini au fost răniţi, vineri seară, după ce căruţa în care se aflau s-a răsturnat, pe un drum judeţean din Sibiu. Caii s-ar fi speriat şi ar fi pornit la galop, iar căruţaşul nu i-a putut controla, atelajul răsturnându-se. Cei nouă răniţi şi alte şapte persoane aflate în căruţă au fost transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, nouă persoane, cetăţeni străini, au fost transportate la spital după ce căruţa în care se aflau s-a răsturnat pe DJ 142B, în localitatea Boian.

Caii s-ar fi speriat de un pieton, au pornit la galop, iar căruţaşul nu i-a mai putut controla, atelajul răsturnându-se. Căruţaşul nu se afla sub influenţa alcoolului, mai spun reprezentanţii Poliţiei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a intervenit cu patru echipaje SMURD şi trei echipaje de pompieri şi autospeciala de salvare victime multiple, pe DJ 142B, între localităţile Boian şi Bazna.

Conform ISU Sibiu, sunt 9 victime de cod galben, conştiente, dintre care patru au diferite contuzii şi escoriaţii, două prezintă traumatism cranio-celebral şi trei au fracturi la mâini. Cinci dintre victime, femei, au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Mediaş.

Ulterior, reprezentanţii ISU Sibiu au anunţat că, pe lângă cele 9 victime (5 transportate la spital de SMURD Sibiu şi 4 transportate de SAJ Sibiu), au fost transportate la CPU Mediaş alte 7 persoane aflate în atelaj, pentru investigaţii suplimentare. Ei menţionează că iniţial în şaretă se aflau 18 persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.