Şase autoturisme au fost avariate, miercuri, în oraşul Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, de un acoperiş smuls de vânt. Şi la Reşiţa, în judeţul Caraş-Severin, vântul a desprins bucăţi din două acoperişuri, fiind avariate trei maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au anunţat că, la Târgu Cărbuneşti, un acoperiş a căzut şi a avariat şase autoturisme.

FOTO: ISU Gorj
FOTO: ISU Gorj

În urma incidentului, nu au fost persoane rănite.

Pompierii militari şi pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă intervin pentru îndepărtarea acoperişului.

Un incident similar a avut loc la Reşiţa.

FOTO: ISU Caraş-Severin
FOTO: ISU Caraş-Severin

Potrivit ISU Caraş-Severin, în urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate, în municipiul Reşiţa, a fost solicitată prin apel 112 intervenţia pompierilor militari pentru degajarea unor elemente de acoperiş care au fost desprinse de vânt pe str. Petru Maior şi pe bd. Revolutia din Decembrie.

"În ambele cazuri a fost afectată o suprafaţă de aproximativ 100 mp din acoperiş. Pe str. Petru Maior elementele de construcţie căzute au avariat 3 autoturisme. Pompierii militari au intervenit pentru degajarea elementelor din acoperiş care stăteau să cadă şi pentru asigurarea zonei", au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.