Un şofer cu o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat a provocat, duminică, un accident rutier şi a intrat cu maşina în geamurile unui magazin din judeţul Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că duminică după amiază, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Roman Muşat, soldat doar cu pagube materiale. 
 
“Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în timp ce un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe bulevardul Roman Muşat, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe trotuar şi intrând în coliziune cu geamurile unui magazin”, au precizat poliţiştii.  
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.