Un microbuz în care se aflau mai mulţi elevi care mergeau la şcoală a lovit mortal o căprioară, marţi dimineaţă, în judeţul Neamţ, în urma impactului copiii nefiind răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, un echipaj de pompieri de la Garda 2 de Intervenţie Poiana Teiului a fost solicitată marţi dimineaţă pentru îndepărtarea de pe carosabil a unei căprioare lovite de un microbuz, intervenţia având loc în comuna Borca.
În microbuz erau copii care se deplasau la şcoală, iar aceştia nu au fost răniţi în urma accidentului.
Căprioara a murit în urma impactului, iar pompierii au intervenit pentru îndepărtarea animalului de pe carosabil, după care au spălat şoseaua. 
Circulaţia a fost blocată pe un sens în urma acestui eveniment rutier. 
ISU Neamţ mai spune că în legătură cu  producerea acestui eveniment au fost anunţaţi şi reprezentanţii Romsilva şi Gărzii Forestiere, trupul căprioarei fiind ridicat de la faţa locului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.