Un autotren a intrat luni dimineaţă într-o locuinţă din localitatea Bălţăteşti, din judeţul Neamţ, pe care a distrus-o, o fată de 16 ani fiind prinsă sub dărâmături. Ea a fost scoasă de către părinţi şi dusă la spital. Au mai fost răniţi conducătorul autotrenului şi al autoturismului implicat în accidentul rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină luni dimineaţa la un accident petrecut în localitatea Bălţăteşti. 
La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD şi două echipaje cu ambulanţe de la SAJ  Târgu Neamţ. 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
“În urma accidentului rutier produs între un autotren şi un autoturism au rezultat două victime, dintre care şoferul de TIR încarcerat. Autotrenul a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-o locuinţă pe care a dărâmat-o.  Sub dărâmături a fost prinsă o tânără de 16 ani. Tânăra a fost scoasă de sub dărâmături de părinţii săi, până la ajungerea forţelor de intervenţie. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici după care a fost transportată la CPU Târgu Neamţ”, se arată în comunicatul ISU Neamţ. 
Şoferul autotrenului a fost scos de pompieri cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, conştient. Acesta a fost preluat de un echipaj de la SAJ şi transportat la spital. 
De asemenea, conducătorul autoturismului a fost scos de către participanţii la trafic până la sosirea forţelor de intervenţie,el fiind dus la spital de echipajul ambulanţei. 
Militarii au asigurat şi măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, deconectând bornele bateriilor de la cele două autovehicule.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.