Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au intrat într-o locuinţă din Girov, judeţul Neamţ, şi au agresat cinci persoane. Incidentul a avut loc în contextul unui conflict mai vechi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au transmis, marţi, că poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizaţi, săptămâna trecută, cu privire la faptul că, în localitatea Girov, are loc un conflict între mai multe persoane.
 
“Cu ocazia deplasării la faţa locului şi a verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că pe fondul unui conflict mai vechi, trei persoane cu vârste cuprinse între 39 şi 46 de ani, din Girov şi judeţul Suceava, ar fi pătruns fără drept în imobilul unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din Girov, exercitând acte de violenţă asupra a cinci persoane”, au transmis poliţiştii.
 
În 12 noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, au făcut trei percheziţii domiciliare, în judeţul Suceava, la imobilele persoanelor bănuite de comiterea faptei, fiind identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă care vizează posibila activitatea infracţională a persoanelor.
 
Cele trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi ameninţare. Apoi acestea au fost prezentate instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.