Pompierii din judeţul Neamţ au intervenit, vineri, pentru a scoate două persoane – tată şi fiu - prinse sub un tractor care s-a răsturnat într-o pădure, în timp ce transporta lemne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din Neamţ au fost sesizaţi, vineri, despre producerea unui eveniment în urma căruia două persoane au rămas prinse sub un tractor într-o pădure din comuna Ion Creangă.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Roman cu o autospecială de stingere, un autocamion cu container multirisc, o autospecială pentru descarcerare grea şi două ambulanţe SMURD (TIM şi EPA).

“Un tractor cu remorcă ce transporta lemne s-a răsturnat în pădure, într-o zonă greu accesibilă, la o distanţă de aproximativ 1,5 km de calea de acces rutieră. Ajunşi la locul indicat, pompierii au constatat că un bărbat era prins sub o roată a tractorului iar alt bărbat era prins între tractor şi remorcă”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ.

Sursa citată a precizat că pompierii au acţionat pentru scoaterea celor două persoane care ulterior au fost preluate de echipajele SMURD pentru îngrijiri medicale.

Cei doi bărbaţi – tată şi fiu, în vârstă de 17 şi 51 de ani - au fost transportaţi la CPU Roman pentru investigaţii de specialitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.