Un tânăr de 25 de ani din Roman, judeţul Neamţ, a fost reţinut după ce, în urma unui conflict spontan, a agresat un alt tânăr, folosind şi un cuţit. Agresorul a fugit de la locul incidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ a transmis, sâmbătă, că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr a fost agresat de o altă persoană.
 
”Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că, la data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 20:30, în faţa unui imobil din municipiul Roman, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr de 25 de ani, din Roman, folosindu-se de un cuţit, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui alt tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate, după care ar fi fugit de la faţa locului”, a arătat IPJ Neamţ.
 
Tânărul de 25 de ani a fost identificat, sâmbătă, de poliţişti şi dus la audieri. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lovire sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.