Polişiştii din Neamţ au intervenit, miercuri, după ce a izbucnit un scandal între doi bărbaţi. Un individ de 38 de ani l-a agresat pe altul, de 31 de ani, iar în acel moment, victima l-a înjunghiat pe agresor. Cei doi au fost duşi la spital, iar bărbatul de 38 de ani a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a transmis, printr-un comunicat de presă, că, miercuri după-amiază, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizaţi de către un bărbat, de 31 de ani, din Vânători Neamţ, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.
 
“Din primele cercetări efectuate a reieşit că, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa cu un autoturism pe o stradă din Târgu-Neamţ, în care se aflau alte trei persoane, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi fost lovit de una dintre acestea, în vârstă de 38 de ani, din Vânători-Neamţ, moment în care bărbatul de 31 de ani l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înţepător. Ulterior, asupra bărbatul de 31 de ani, ar fi fost exercitate acte de violenţă”, se arată în comunicat. 
 
Sursa citată a menţionat că în urma conflictului, ambii bărbaţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul de 38 de ani nu a mai putut fi salvat. 
 
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi criminalişti fac cercetarea la faţa locului, pentru a stabili circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. 
 
Ancheta se desfăşoară sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.