Un scandal între doi bărbaţi a avut loc, joi, în zona Gării din Roman, iar poliţiştii au stabilit că ei ar fi consumat prenadez, după care au început să se bată, iar unul a ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că poliţiştii din Roman au fost sesizaţi joi, cu privire la faptul că, în zona Gării, din municipiul Roman, se află o persoană rănită.
 
“În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit că, la aceeaşi dată, în jurul orei 15:50, între doi bărbaţi, ce se aflau în zona Gării Roman, pe fondul consumului de substanţe halucinogene ar fi izbucnit un conflict spontan, ambii bărbaţi, cu vârste de 42 şi 36 de ani, din municipiul Roman, aplicându-şi reciproc mai multe lovituri.
Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost transportat la o unitate medicală”, au precizat poliţiştii.
 
Agresorul se află în custoria poliţiei.
 
Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele. 
 
Cei doi ar fi consumat prenadez pentru a se droga şi s-au lovit cu pumnii şi picioarele, dar au folosit şi un cuţit în timpul conflictului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.