Pompierii din judeţul Neamţ intervin, marţi seară, pentru scoaterea apei din zeci de curţi, subsoluri şi locuinţe din municipiul Piatra Neamţ şi din oraşul Roznov, zonele fiind inundate în urma unei ploi torenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, din cauza ploilor torenţiale de marţi seară, zeci de apeluri au fost primite în Dispeceratul ISU Neamţ pe numărul de urgenţă 112, majoritatea solicitărilor fiind din municipiul Piatra Neamţ şi oraşul Roznov.

Toate echipajele de pompieri intervin pentru evacuarea apei din curţi, subsoluri şi locuinţe.

Astfel, în municipiul Piatra Neamţ echipele de intevenţie acţionează în anexa Văleni, zona Cârlomanul, zona Ştrandului, acolo unde un drum este blocat din cauza unei viituri, pe strada Pictor Grigorescu, strada Petru Movilă, iar în oraşul Roznov sunt trei curţi inundate.

Pompierii au precizat şi că se intervine cu un echipaj de pompieri cu motopompa pentru evacuarea apei din subsolul Spitalului Judeţean Neamţ - Secţia Pediatrie.

De asemenea, în municipiul Piatra Neamţ va interveni şi un utilaj de la primărie.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.