Pompierii din judeţul Neam au salvat sâmbătă dimineaţa patru persoane care se rătăciseră şi au căzut într-o prăpastie, una dintre victime fiind în comă, iar celelalte trei având mai multe traumatisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Neamţ, sâmbătă, în jurul orei 3.05, un tânăr a sunat la 112 şi a anunţat că face parte dintr-un grup de patru persoane care s-a rătăcit. Ei plecaseră cu o căruţă din localitatea Ţolici spre târgul din localitatea Tupilaţi, tânărul specificând în apel că au căzut într-o prăpastie şi că sunt răniţi.

La misiune au participat pompierii de la Detaşamentul Târgu Neamţ, cu o autospecială complexă de intervenţie şi o ambulanţă SMURD, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tupilaţi, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ţibucani şi IPJ Neamţ.

“La scurt timp după anunţ, nu s-a putut ţine legătura cu apelantul, întrucât bateria telefonului s-a terminat. În jurul orei 6, una dintre cele 4 persoane a ajuns in localitatea Tupilaţi şi a revenit cu un apel la 112 de pe telefonul unui localnic. Victima a dat detaliile locului unde sunt celelalte victime, respectiv la aproximativ 2 kilometri de localitate”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ.

Pompierii au găsit persoanele respective şi le-au dus la spital. Victimele au vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, una dintre acestea era în comă, iar celelalte trei, conştiente, cu mai multe traumatisme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.