Poliţiştii din judeţul Neamţ au făcut, miercuri dimineaţa, percheziţii la reprezentanţii unei asociaţii non-profit, care sunt acuzaţi de delapidare, după ce au fost folosit sumele strânse, în interes propriu, iar cinci persoane au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă  Judecătoria Piatra Neamţ, au pus în executare, în judeţul  Neamţ, cinci mandate de percheziţie domiciliară şi cinci mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal, în care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de delapidare.
“Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului 2020 şi până în prezent, reprezentanţii unei asociaţii non-profit ar fi colectat sume de bani de la diverse persoane fizice sau juridice, din judeţele Neamţ, Suceava, Vaslui, Iaşi şi Bacău, sume care ar fi fost folosite în interes propriu şi nu în scopul pentru care a fost înfiinţată asociaţia”, se arată în comunicat.
Sursa citată menţionează că în urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe probe, dar şi 15.000 de lei, 3.700 de euro, 120 de lire sterline şi 20 de dolari.
Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 34 şi 55 de ani, au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, pentru audieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.