Patru persoane, între care un copil, au fost rănite, duminică seară, într-un accident produs pe DN 2, în judeţul Neamţ, în care au fost implicate un camion, un autoturism şi o cisternă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc duminică seară, la intersecţia DN 2 (E85) cu DJ 158, în localitatea Secuienii Noi.
 
"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat de 38 de ani, din Roman, conducea un autocamion pe Drumul Naţional 2, în localitatea Secuienii Noi, ar fi efectuat viraj la stânga, pentru a pătrunde în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, condus de un bărbat de 40 de ani, cetăţean italian", a transmis Poliţia Judeţeană Neamţ.
 
FOTO: IPJ Neamt
FOTO: IPJ Neamt
 
În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o autocisternă, condusă de un bărbat de 42 de ani, din Botoşani.
 
În accident au fost răniţi şoferul de 40 de ani şi trei pasageri, doi majori şi un minor, din acelaşi autoturism.
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.