O hală din judeţul Neamţ a fost distrusă luni, într-un incendiu, iar flăcările au distrus şi utilaje şi unelte agricole aflate în interior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au anunţat că pompierii au fost sesizaţi luni, în jurul prânzului despre produerea unui incendiu la o hală metală din localitatea Hanul Ancuţei, comuna Tupilaţi. 
Echipele de intervenţie ajunse în zona respectivă au constatat că incendiul se manifesta generalizat, la o hală metală cu posibilitatea propagării la locuinţele învecinate. 
Pompierii au reuşit stingerea flăcărilor. În incendiu au ars 200 de metri pătraţi din acoperişul halei şi bunuri depozitate în interiorul acesteia, precum utilaje şi unelte agricole, zece metri cubi lemne de foc, 30 de stupi, cereale. 
Pompierii au precizat că cel mai probabil incendiul a fost declanşat de “focul deschis în spaţii închise”. 
Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.