O femeie în vârstă de 44 de ani a murit, vineri dimineaţa, după ce a fost prinsă într-un utilaj pentru sortarea deşeurilor, accidentul având loc la o societate din Piatra Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis  că vineri, în jurul orai 9.50, pompierii au fost anunţaţi prin apel la 112 despre faptul că persoană este prinsă într-un utilaj pentru sortarea deşeurilor la SC Brantner Servicii Ecologice din municipiul Piatra Neamţ. 
La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ şi un echipaj cu ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. 
Pompierii au reuşit să extragă din utilajul respectiv, care era o bandă transportoare pentru sortarea deşeurilor, o femeie în vârstă de 44 de ani. Cadrele medicale au stabilit că ea nu prezenta semne vitale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.