Pompierii din Neamţ au intervenit, marţi după-amiază, după ce un copil de doi ani a rămas blocat într-o maşină, la Roman. Micuţul a fost scos după ce pompierii au spart un geam, el neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au anunţat că pompierii au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 16.30, despre faptul că, în municipiul Roman, un copil de doi ani a rămas blocat într-un autoturism staţionat într-o parcare de pe strada Ştefan cel Mare. 
 
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman. 
 
“Ajunşi la locul indicat, pompierii au găsit un autoturism cu uşile blocate în care se afla un copil pe bancheta din spate, într-un scaun auto. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice au acţionat pentru spargerea unui geam, după care au scos copilul din autoturism”, au precizat pompierii.
 
Copilul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.