Două femei s-au intoxicat cu fum şi au suferit atac de panică, în urma unui incendiu izbucnit, miercuri, la un bloc din municipiul Piatra Neamţ. Cele două persoane au ajuns pe acoperişul blocului pentru a scăpat de fum şi apoi au folosit scara vecină pentru a ajunge la echipajul SMURD sosit la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, la un incendiu izbucnit pe casa scării la un bloc aflat pe strada Piaţa Ştefan cel Mare din municipiul Piatra Neamţ, la faţa locului deplasându-se o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

“Ajunşi la locul indicat pompierii au constatat că incendiul se manifesta la două televizoare, pe casa scării, la etajul şapte al unui bloc de locuinţe. Etajul opt era inundat de fum. Două persoane care locuiau la etajul opt s-au autoevacuat pe acoperişul blocului (terasă), iar ulterior au folosit scara vecină pentru a putea ajunge la ambulanţa SMURD şi pentru a primi îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ. 

Cele două femei au fost preluate de paramedici şi au primit îngrijirile medicale necesare, după ce se intoxicaseră cu fum şi suferiseră un atac de panică. Ele au refuzat transportul la spital.

Pompierii au stabilit că incendiul ar fi fost provocat de persoane necunoscute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.