Un copil de un an a rămas blocat în maşină, marţi după-amiază, în parcarea unui centru comercial din Roman, judeţul Neamţ, iar pompierii au fost chemaţi şi au spart geamul pentru a ajunge la el. Copilul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost anunţaţi, marţi, în jurul orei 13.30, despre faptul că un copil de un an a rămas blocat într-un autoturism situat în parcarea unui centru comercial de pe strada Mihai Viteazu, în municipiul Roman. 
 
"La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor din dotarea autospecialei, au spart un geam şi au facilitat accesul la copilul aflat într-un scaun auto”, a transmis ISU Neamţ.
 
Copilul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.