Un copil de 9 ani a fost rănit, luni, într-un accident rutier produs în judeţul Neamţ. Maşina în care se afla a căzut într-un pârâu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 15 D, în comuna Girov. La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Detaşamentul de pompieri Piatra-Neamţ şi SAJ Piatra Neamţ. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, una dintre ele a căzut într-un pârâu. Cele trei persoane s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie”, a transmis, luni, ISU Neamţ.

Sursa citată a precizat că un echipaj cu ambulanţă de la SAJ ce se afla în trecere a acordat îngrijiri medicale unui minor de 9 ani.

”Ulterior, echipajul SAJ direcţionat la locul evenimentului a preluat băiatul şi l-a transportat la UPU Piatra-Neamţ pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la cele două autoturisme”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.