Bărbatul peste care s-a prăbuşit un zid, în timp ce se afla într-un utilaj, pe platforma industrială Săvineşti, a murit. Trupul său a fost scos de pompieri după o intervenţie care a durat aproximativ patru ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a anunţat că bărbatul de aproximativ 48 de ani a murit după ce zidul respectiv s-a prăbuşit peste el. Intervenţia pompierilor s-a încheiat după aproximativ patru ore, atunci fiind scos trupul acestuia dintre dărâmături. 
 
Pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi după-amiază, după ce o construcţie a căzut peste un utilaj, evenimentul având loc pe platforma industrială Săvineşti.
 
"Pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ intervin cu o autospecială complexă pentru intervenţie, o autospecială pentru descarcerare, un modul multirisc şi o ambulanţă SMURD TIM  pentru degajarea unei persoane prinsă sub dărâmături, la o societate comercială de pe platforma industrială Săvineşti, după ce un zid dintr-o construcţie s-a prăbuşit peste un utilaj în care se afla o persoană”, a anunţat ISU Neamţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.