Bărbatul care sâmbătă seara şi-a ucis soţia, după ce a împuşcat-o în zona inimii cu o armă artizanală, a fost prins de poliţişti, într-o şură. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Neamţ, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au reuşit să-l prindă pe bărbatul în vârstă de 42 de ani care cu câteva ore înainte îşi ucisese soţia, în vârstă de 35 de ani.

În urma căutărilor efectuate, acesta a fost găsit într-o şură din apropierea localităţii. De asemenea, anchetatrii au găsit şi arma crimei. 

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ Neamţ, cazul fiind preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Oamenii legii au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 20.30, că o femeie din localitatea Farcaşa a fost împuşcată la faţa locului. Poliţiştii s-au deplasat în zonă şi au constatat că femeia murise în urma rănilor suferite, iar principalul suspect era soţul ei, de care era despărţită, dar nu divorţaseră. 

Conform primelor cercetări, el şi-a împuşcat soţia cu o armă artizanală, chiar în dreptul inimii. 

Cei doi soţi aveau doi copii minori. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.