Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi socrii la începutul acestei săptămâni a fost prins joi, de poliţiştii din Neamţ, în apropierea locuinţei sale. El a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, bărbatul în vârstă de 43 de ani care şi-a înjunghiat soţia şi socrii la începutul acestei săptămâni a fost prins joi, în jurul orei 10, în apropierea casei sale din localitatea Agapia. El a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru a fi audiat de anchetatori, urmând să fie cercetat cel mai probabil pentru tentativă de omor.

Luni după-amiază, a avut loc un scandal într-o familie din localitatea Agapia. Bărbatul se afla împreună cu soţia sa, în vârstă de 40 de ani, în casa socrilor, sărbătorind ziua onomastică a femeii. La un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între bărbat şi celelalte trei persoane a izbucnit un scandal. Bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat socrii, după care a injunghiat-o pe soţia sa în zona inimii. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijri medicale.

După comiterea acestor fapte, el a fugit, fiind căutat de atunci de poliţişti, care au reuşit să-l prindă joi dimineaţa. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.