Un bărbat a fost rănit luni, după ce a căzut cu tractorul pe care îl conducea într-un pârâu, el rămânând prins între cabină şi un mal de pământ, el fiind scos de pompieri şi apoi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost anunţaţi luni, că un tractor a căzut într-un pârâu, iar o persoană a rămas prinsă acolo, evenimentul având loc în localitatea Răuceşti.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu autospecială cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un autoturism de serviciu.

În momentul când echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului au observat că şoferul era prins între cabina tractorului şi un mal de pământ. Pompierii au reuşit să-l scoată pe bărbat, acesta fiind preluat de echipajul SMURD şi dus la spital pentru îngrijiri medicale, victima fiind conştientă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.