Un bărbat în vârstă de 84 de ani din judeţul Neamţ a fost găsit mort în apartamentul său, iar pompierii au intrat în locuinţa de la etajul doi cu ajutorul scării culisabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni dimineaţa, pentru deblocarea unei uşi de la un apartament situat într-un bloc de locuinţe de pe strada Veronica Micle în municipiul Roman. 
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman.
“Cu ajutorul scării culisabile, pompierii au intrat prin balcon în apartamentul situat la situat la etajul al doilea, unde au găsit un bărbat de 84 de  ani ce nu prezenta semne vitale”, a transmis ISU Neamţ. 
Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.