Un bărbat de 81 de ani a fost rănit, luni seară, în timp ce traversa trada, pe trecerea pentru pietoni, dar fiind pe bicicletă. Accidentul s-a produs pe DN 15, în judeţul Neamţ. Şoferul autoturiswmului, a mutat maşina înainte de sosirea echipajelor de poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Neamţ anunţă că, luni, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roşie.

”Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Borleşti, conducea un autoturism pe DN 15, din direcţia Roznov spre Piatra-Neamţ, ar fi acroşat un bărbat, în vârstă de 81 de ani, din Dumbrava Roşie ce s-ar fi aflat în traversarea străzii, pe bicicletă, pe marcaj pietonal”, a transmis sursa citată.

După producerea impactului, tânărul în cauză ar fi întors autovehiculul, poziţionându-l pe direcţia Piatra-Neamţ spre Roznov.

”În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului de 81 de ani. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul indicând o contracţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 81 de ani”, a mai transmis IPJ Neamţ.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi modificarea sau ştergerea urmelor accidentelor, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.