Poliţiştii nemţeni au declanşat o anchetă în cazul incendierii maşinii personale a unui şef de post de poliţie în faţa sediului instituţiei al cărei geam de la intrare a fost găsit spart. Organele de cercetare au un suspect în acest caz în care au întocmit dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Neamţ, autoturismul şefului de post din Tămăşeni a fost incendiat, deocamdată de către persoane care nu au fost puse oficial sub acuzare, în faţa sediului poliţiei comunale.

În urma incendiului, a fost distrusă partea din faţă a maşinii, pagubele fiind importante.

O persoană care a observat autoturismul în flăcări a încercat să ia legătura cu poliţiştii, susţin anchetatorii, astfel încât a spart geamul de la intrarea în sediul Postului de Poliţie Tămăşeni.

”Poliţiştii se aflau în teren în acel moment astfel încât nu au fost găsiţi în sediu. În acest caz în care s-a întocmit dosar penal pentru distrugere prin incendiere există un bănuit, care nu a fost pus oficial sub acuzare”, a declarat, luni, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ, Elena Bulgărea.

Poliţiştii au ridicat şi înregistrările video ale camerelor de supraveghere aflate în zona incendiului pentru desfăşurarea cercetărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.