Acoperişul unui bloc din Piaţa Neamţ a fost luat de vânt şi a căzut peste o maşină şi două case. De asemenea, acest incident a afectat şi faţada blocului de la trei apartamente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au transmis că pompierii au fost anunţaţi luni, despre faptul că un acoperiş a fost desprins din cauza vântului. 
“În această dimineaţă, în jurul orei  06:30, prin apel la 112, am fost înştiinţaţi despre faptul că acoperişul unui bloc de locuinţe situat pe strada Negoiului s-a desprins din cauza vântului şi a căzut peste un autoturism şi două case. De asemenea a fost afectată faţada blocului de la trei apartamente. Acoperişul căzut are o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi”, au precizat pompierii.
Mai multe localităţi din judeţul Neamţ s-au aflat sub cod galben de vânt, înregistrându-se intensificări ale vântului care au depăşit la rafală 55 - 60 km/h.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.