Un grav accident rutier a avut loc, miercuri seară, în judeţul Neamţ, după ce două maşini s-au ciocnit şi şase persoane au fost rănite, autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că pompierii au fost anunţaţi prin apel la 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Vad, comuna Dragomireşti.

Autorităţile au activat Planul Roşu la Intervenţie, iar la locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare , două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe de la SAJ.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme au rezultat şase victime (patru adulţi şi doi copii).

Toate persoanele implicate în accident au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la CPU Roman.

Pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor şi au sablat căile rutiere de elementele rezultate în urma accidentului rutier, a mai precizat ISU Neamţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.