Poliţiştii din Neamţ au făcut 15 percheziţii în judeţele Suceava şi Neamţ, într-un dosar de contrabandă cu ţigări, în care două persoane au fost reţinute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au anunţat că poliţiştii au pus în executare 15 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Neamţ şi Suceava, într-un dosar în care sunt făcute cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări.
 
“Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie - noiembrie, cinci persoane, cu vârste între 38 şi 56 de ani, din Neamţ, ar fi comercializat ţigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă, nemarcate sau marcate necorespunzător. În urma percheziţiilor, au fost descoperiţi şi ridicaţi 31.808 lei, 1.380 de euro şi 417.600 de ţigarete (20.853 de pachete)”, au precizat poliţiştii.
 
De asemenea, anchetatorii au descoperit şi un autoturism despre care există bănuiala că ar fi fost folosit la săvârşirea infracţiunilor, acesta fiind indisponibilizat.
 
Suspecţii au fost duşi la sediul unităţii de poliţie, pentru audiere, iar doi dintre ei, în vârstă de 47 de ani şi 56 de ani, din Neamţ, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind cercetate pentru contrabandă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.