Poliţiştii din judeţul Neamţ au confiscat 100.000 de pachete de ţigări fără documente legale din maşina unui bărbat pe care l-au oprit în trafic, suspectând că este vorba despre marfă de contrabandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul a fost oprit în trafic în noaptea de duminică spre luni, de către poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

”În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii au decoperit 11 saci din rafie şi două sacoşe în care se aflau pachete de ţigări susceptibile a proveni din contrabandă”, se arată într-un comunicat publicat luni de către Poliţia Română.

FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română

Şoferul în vârstă de 46 de ani avea în maşină, în total, 100.000 de pachete de ţigări provenite din Ucraina, care nu aveau banderole de marcaj sau timbru fiscal.

Marfa a fost confiscată, iar în cauză poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.