Un accident rutier a avut loc, joi seară, pe DN 13, la ieşire din Sighişoara, fiind implicate două maşini şi un camion. În vehicule se aflau 7 persoane, dintre care doi copii, toţi fiind evaluaţi de către medici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Detaşamentul Sighişoara intervine în acest moment cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD B2, în colaborare cu un echipaj medical din cadrul SAJ Mureş, la un accident rutier produs pe DN 13,  la ieşire din municipiul Sighişoara spre Târgu Mureş. În accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren, în urma evenimentului 7 persoane ( 5 adulţi şi 2 minori) fiind evaluate medical la faţa locului”, a precizat ISU Mureş.

În urma evaluării făcute de către echipajele medicale, s-a constatat că trei dintre adulţii implicaţi în accient au suferit leziuni, iar cei doi copii sunt în afara oricărui pericol.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs acest accident.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.