Poliţiştii din Mureş au făcut 19 percheziţii la persoane suspectate că au sustras seminţe agricole, acumulatori auto şi combustibil din autotrenuri parcate. Descinderile au vizat şi fermele agricole ale celor care au cumpărat mărfurile provenite din furt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au făcut 19 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi sustras de pe raza judeţelor Mureş, Cluj şi Alba seminţe agricole, acumulatori auto şi combustibil din autotrenuri parcate. De asemenea, descinderile au vizat fermele agricole ale unor persoane care au cumpărat produse furate. 

La percheziţii s-au găsit fertilizanţi, ambalaje din hârtie pentru seminţe agricole, 200 de litri de motorină şi recipientele din plastic aferente, 400 de pachete ţigări, precum şi unelte.

”În urma activităţilor investigative efectuate de poliţişti, au fost depistaţi trei bărbaţi, de 44, 29, respectiv 27 de ani, din judeţul Mureş, bănuiţi că, în luna aprilie 2018, ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială, de pe raza judeţului Mureş, de unde ar fi sustras seminţe agricole şi fertilizanţi, în valoare de peste 30.000 de lei”, anunţă Poliţia Română. 

Faţă de cei trei bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara pentru a fi dispuse măsurile legale. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.