O femeie de 48 de ani care ameninţa că se aruncă de la etajul al patrulea al unui bloc din Târgu Mureş a fost convinsă, duminică, de către negociatorul Poliţiei să renunţe la gestul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 4 iunie 2023, în jurul orei 15:30, poliţiştii din Mureş au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ameninţă că se arunca de la etajul 4 al unui bloc din Târgu Mureş. La faţa locului, s-au deplasat poliţişti, echipaje de jandarmi, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, constatându-se că este vorba de o femeie, de 48 de ani, din Târgu Mureş”, a transmis, duminică, IPJ Mureş.

Sursa citată a precozat că, în urma discuţiilor purtate cu negociatorul IPJ Mureş, femeia a fost convinsă să renunţe la intenţiile sale.

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.