Pompierii din Mureş au intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o hală în care sunt depozitate mase plastice, în oraşul Luduş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Pompierii Detaşamentului Târnăveni împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Luduş şi Iernut intervin pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală din Oraşul Luduş, strada 1 Mai, în care sunt depozitate mase plastice”, a transmis ISU Mureş.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

”Focarele aprinse în interiorul halei, care se manifestau iniţial cu flacără deschisă, la nivelul unei benzi transportoare, au fost lichidate, fiind afectată o suprafaţă de 20 mp din interior, incendiul manifestându-se în aceste momente în afara halei, la nivelul unor cantităţi de deşeuri  de mase plastice”, a mai precizat sursa citată.

Nu s-au identificat victime.

La faţa locului se intervine pentru lichidarea incendiului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.