Două autoturisme s-au ciocnit, sâmbătă seară, pe E60, în judeţul Mureş, iar în urma impactului unul dintre ele a luat loc. O femeie primeşte îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ISU Mureş a anunţat că pompierii Detaşamentului Târgu Mureş intervin în localitatea Corunca cu o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, precum şi motocicleta SMURD, în urma producerii unei coliziuni între două autoturisme pe drumul E60.
 
”Ca urmare a impactului celor două autovehicule, unul dintre acestea a luat foc. La faţa locului acţionează şi o ambulanţă SMURD care acordă îngrijiri medicale unei femei care acuză dureri cervicale. Incendiul produs la nivelul compartimentului motor al unuia dintre autoturisme a fost lichidat la scurt timp de către echipajele prezente la faţa locului”, a precizat sursa citată.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.