Doi tineri în vârstă de 22 şi 24 de ani, din judeţul Mureş, sunt cercetaţi sub control judiciar după ce au agresat şapte persoane, la un eveniment organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, în satul Balda. Victimele au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Mureş a anunţat, marţi, că poliţiştii din cadrul Secţiei Nr. 13 Poliţie Rurală Zau de Câmpie au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, despre faptul că, la un eveniment organizat în satul Balda, are loc un conflict spontan între mai multe persoane.
 
Poliţiştii ajunşi acolo au stabilit că doi tineri, de 22 şi 24 de ani, ar fi exercitat acte de violenţă asupra a 7 persoane, cu mai multe obiecte contondente, ulterior părăsind locul comiterii faptelor. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.
 
”În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sărmaşu şi a poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, s-a reuşit, la scurt timp, identificarea şi reţinerea pentru 24 de ore a tinerilor de 22, respectiv 24 de ani, ulterior magistraţii dispunând măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, faţă de ambii tineri. Poliţiştii în continuare efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor care au condus la comiterea faptelor”, arată sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.