Doi poliţişti rutieri şi şoferul unui autoturism au fost răniţi, vineri seară, în urma unui accident produs pe DN 15, în judeţul Mureş, după ce autospeciala de Poliţie, care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a făcut o manevră de întoarcere, pentru a opri o maşină care circula cu viteză. În timpul manevrei, autospeciala a fost lovită de un autoturism care circula din sens opus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Mureş, un accident rutier a avut loc, vineri seară, pe DN 15 (E 578), în localitatea Vălenii de Mureş, fiind implicată o autospecială de poliţie.
 
Din primele cercetări a reieşit că un echipaj rutier, format din doi poliţişti, care era în serviciu de supraveghere şi control al traficului rutier şi care se deplasa pe direcţia Reghin-Topliţa, a observat un autoturism al cărui conducător auto ar fi depăşit regimul legal de viteză.
 
"În vederea opririi acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care autospeciala a fost acroşată de un autoturism, care circula din sensul opus", arată Poliţia Mureş.
 
În urma accidentului, au fost răniţi cei doi poliţişti şi şoferul autoturismului, ei fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Traficul a fost blocat, iar poliţiştii au deschis cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.