Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de către poliţiştii mureşeni după ce au furat catalizatoare auto, faptele fiind comise în judeţele Mureş, Sibiu şi Harghita. Anchetatorii au făcut 9 percheziţii în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş, pe data de 8 octombrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au făcut nouă percheziţii, în municipiul Sighişoara, într-un dosar în care au loc cercetări pentru săvârşirea mai multor fapte de furt.

“În fapt, în perioada august-octombrie 2020, cinci persoane ar fi sustras catalizatoare de la autovehicule ce aparţineau mai multor victime. Faptele ar fi fost comise în mai multe localităţi din judeţele Mureş, Sibiu şi Harghita”, se arată în comunicatul IPJ Mureş.

Pe data de 7 octombrie, poliţiştii au surprins în flagrant delict persoanele bănuite de comiterea faptelor de furt, acestea fiind duse la sediul poliţiei pentru audieri. Pe data de 8 octombrie, cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicat mai multe catalizatoare despre care suspectează că ar proveni din furturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.