Poliţiştii din Mureş au identificat în trafic un autovehicul în care erau transportate 1.488.000 de ţigarete. Conducătorul auto, care şi-a abandonat maşina, a fost urmărit, fiind prins şi reţinut. Acesta este cercetat pentru contrabandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au identificat în trafic o autoutilitară, condusă de un bărbat de 45 de ani. La efectuarea semnalului regulamentar de oprire, şoferul nu a oprit, continuându-şi deplasarea spre municipiul Târgu Mureş. 

Imediat, echipajul de poliţie a pornit în urmărirea autoutilitarei, care a fost abandonată de către conducătorul auto, pe o stradă lăturalnică din oraşul Ungheni. Acesta a încercat să fugă, fiind urmărit de poliţişti, iar la scurt timp a fost prins şi imobilizat.

La efectuarea controlului autoutilitarei, în interior au fost găsite, ascunse în spatele unor bagaje cu haine, mobilier şi aparatură electrocasnică, 159 de cutii din carton, ce conţineau cartuşe de ţigarete, fără banderole de marcaj fiscale, emise de autorităţile române.

Cutiile cu cele 1.488.000 de ţigarete (74.400 de pachete) au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoutilitara pusă sub sechestru asigurător.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă,  sub  coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.