Un accident în lanţ în care au fost implicate 21 de autoturisme s-a produs luni dimineaţă pe DN15, în zona localităţii Sânpaul din judeţul Mureş. S-au înregistrat tamponări uşoare iar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Centrul Infotrafic a revenit, precizând că în accidet au fost implicate 21 de maşini.

O persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital.

În acest moment, traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe autostrada A3 Ungheni-Cheţani, pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni, şi pe sub podul din localitatea Sânpaul, pentru autoturismele care circulă pe sensul către Luduş.

UPDATE - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15 (E60) Târgu Mureş-Luduş, în zona localităţii Sânpaul, judeţul Mureş,  s-a produs un accident în  lanţ în care au fost implicate 12 autoturisme.

Potrivit primelor date, o persoană acuză răni uşoare, fiind evaluată medical.

Traficul rutier este oprit pe sensul către Luduş, circulându-se alternativ, îngreunat, pe celălalt fir. În zonă, a fost semnalată depunere de polei, carosabilul fiind alunecos.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform ISU Mureş, în tamponarea în lanţ care a avut loc pe DN15, în zona pasajului de la Sânpaul, au fost implicate 20 de autovehicule.

Au avut loc mai multe tamponări uşoare, iar o persoană a făcut atac de panică, primind îngrijiri medicale.

În zonă este ceaţă, pe unele porţiuni de drum vizibilitatea fiind sub 50 de metri, iar carosabilul este alunecos. Reprezentaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri susţin că au intervenit între orele 5 şi 6 cu material antiderapant.

La această oră, gtraficul în zonă este blocat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.