Un motociclist a murit, după ce motocicleta pe care o conducea s-a ciocnit cu un automobil, accidentul având loc vineri seară, pe o stradă din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 7 Aprilie a.c., în jurul orei 22:10, prin intermediul SNUAU 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la un accident de circulaţie care a avut loc pe str. Postăvarului. Din informaţiile preliminare, conducătorul unei motociclete, un bărbat în vârstă de 49 de ani, care circula pe str. Postăvarului, dinspre Bd. Nicolae Grigorescu către Bd. 1 Decembrie 1918, ajuns în dreptul imobilului cu nr. 24, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de către o tânără în vârstă de 19 ani, care se deplasa pe aceeaşi arteră de circulaţie din sens opus”, transmite Brigada de Poliţie Rutieră.
 
În urma accidentului de circulaţie, motociclistul a decedat.
 
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.
 
Se desfăşoară în continuare cercetari în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.