Două motoare de barcă, în valoare de 27.500 lei, căutate de autorităţile din Suedia, au fost găsite de poliţiştii de frontieră în judeţul Tulcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat că poliţiştii de frontieră tulceni au desfăşurat o acţiune pentru combaterea infracţionalităţii transfrontaliere. 
 
“Astfel, în zona localităţii Mahmudia, poliţiştii de frontieră au verificat două ambarcaţiuni care aparţineau unor cetăţeni români. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambarcaţiunile erau propulsate de două motoare Yamaha, de 50, respectiv 60 de c.p.. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat ca cele două motoare sunt semnalate în bazele de date ca fiind bunuri căutate pentru confiscare de către autorităţile din Suedia”, au precizat poliţiştii de frontieră. 
 
Cei doi bărbaţi au transmis că nu ştiau despre situaţia juridică a bunurilor şi că acestea sunt căutate de autorităţi. 
 
Poliţiştii de frontieră au deschis în cauză dosare penale pentru tăinuire. Cele două motoare, în valoare de 27.500 de lei, au fost indisponibilizate de către poliţiştii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.