Elicopterul SMURD de la Galaţi a desfăşurat, joi seară, o misiune pentru salvarea unui copil de patru ani din Republica Moldova, care suferise un stop cardio-respirator. El a fost resuscitat cu succes şi transportat la un spital din Chişinău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urmă cu puţin timp, echipajul elicopterului SMURD de la Galaţi a încheiat cu succes o misiune aeromedicală desfăşurată în Republica Moldova, pentru salvarea vieţii unui copil în vârsta de 4 ani. Copilul, aflat în stare gravă, a suferit un stop cardio-respirator, resuscitat cu succes, fiind necesar transferul de acestuia de urgenţă, de la Vulcăneşti la un spital din Chişinău, pentru a beneficia de asistenţa medicală de specialitate”, a anunţat Inspectoratul General de Aviaţie (IGAv).
 
Copilul a fost preluat de echipa medicală a elicopterului SMURD, asigurată de UPU-SMURD Galaţi, care l-a monitorizat şi asistat medical pe tot parcursul zborului. Ulterior, el a fost transferat şi predat în siguranţă, stabil hemodinamic şi respirator, medicilor de la Chişinău.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.