Măsurătorile de la Colegiul ”Andrei Mureşanu” din Bistriţa, unde s-a simţit miros de gaz în cursul dimineţii, sute de elevi şi profesori fiind evacuaţi, au arătat că nu sunt scurgeri de gaz metan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma monitorizării situaţiei semnalate în cursul dimineţii,  echipele de la distribuitorul de gaz au constatat ca nu este miros de gaz metan şi nu sunt înregistrate valori de scurgere de gaz metan. De asemenea au fost efectuate măsurători şi pe străzile adiacente nedetectandu-se scurgeri de gaz metan„, a transmis, joi seară, ISU Bistriţa-Năsăud.

Sute de persoane, elevi şi profesori, au fost evacuate, joi, la Colegiul ”Andrei Mureşanu”, din municipiul Bistriţa, după ce a fost semnalat miros de gaz. Echipe mixte ISU-EON gaz au făcut măsurători în zona liceului, nefiind detectate sursa mirosului sau degajări de gaz.

Cursurile au fost întrerupte, elevii şi profesorii plecând acasă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.