Un miros de gaz a fost semnalat, marţi, într-o covrigărie din municipiul Piatra Neamţ, iar trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Pompierii au stabilit că în interior monoxidul de carbon avea o concentraţie peste limitele normale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, marţi dimineaţă, pompierii au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că se simte miros de gaz în interiorul unei covrigării din municipiul Piatra Neamţ. 
 
La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenţie din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ. 
 
“Trei persoane prezentau simptome caracteristice intoxicaţiei cu monoxid de carbon. Acestea au fost preluate şi transportate la UPU Piatra Neamţ. În interiorul spaţiului comercial s-a constatat că monoxidul de carbon avea o concentraţie peste limitele normale. Alţi doi angajaţi ai operatorului economic au fost evacuaţi şi s-a acţionat pentru aerisirea spaţiului”, se arată în comunicatul ISU Neamţ. 
 
Sursa citată menţionează că la locul evenimentului s-a deplasat o echipă de la Del Gaz Grid pentru remedierea situaţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.