Fostul ginere al lui Nicolae Ceauşescu, Mircea Oprean, a ajuns la spital, după ce, joi seară, a fost bătut de către o persoană necunoscută pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru loviri sau alte violenţe, victima fiind audiată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse din Poliţie, Mircea Oprean, fostul ginere al lui Nicolae Ceauşescu, a fost bătut de către un necunoscut, joi seară, în jurul orei 21.00, pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei.

Bărbatul a fost transportat la Spitlalul Universitar din Bucureşti, iar poliţiştii Secţiei 20 au declanşat o anchetă pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe. În acest sens, a fost făcută cercetarea la faţa locului, iar Opran a fost audiat de către poliţişti la spital, unde se află şi în prezent.

Din declaraţiile date poliţiştilor, a reieşit că bărbatul ar fi fost lovit cu pumnii, pe neaşteptate, de către o persoană pe care nu o cunoaşte, el spunându-le oamenilor legii că nu îl poate descrie pe autor.

Mircea Oprean are 67 de ani şi este profesor universitar la Politehnica Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.