Un minor care, împreună cu alţi doi tineri arestaţi din decembrie, a comis o serie de tâlhării pa stradă, în Sectorul 3 al Capitalei, în a doua jumătate a anului trecut a fost prins, sâmbătă, de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unui comunicat al Poliţiei, sâmbătă, poliţiştii din Capitală au depistat şi reţinut un minor suspectat de săvârşirea, împreună cu alţi doi coautori, a mai multor infracţiuni de tâlhărie, în perioada iunie – decembrie 2016. Doi dintre aceştia au fost depistaţi şi arestaţi preventiv în luna decembrie 2016.

Astfel, în perioada iunie – decembrie  2016, acţionând în zona parcurilor din Sectorul 3 al Capitalei, cei trei minori au săvârşit următoarele fapte: au deposedat o femeie de telefonul mobil, smulgându-l din mâna acesteia; au smuls o geantă din mâna victimei, după care au fugit, iar geanta au abandonat-o la circa 20 metri de locul faptei; au deposedat o altă victimă de geanta personală, prin smulgere, în timp ce aceasta se afla în apropierea unei staţii de metrou; au smuls geanta unei victime, în timp ce aceasta intra în scara unui bloc din Sectorul 3; exercitând acte de violenţă asupra victimei, tâlharii au deposedat-o pe aceasta de geanta personală.

Urmare a activităţilor desfăşurate de poliţiştii Capitalei, a fost probată întreaga activitate infracţională a celor trei minori, astfel că sâmbătă a fost dispusă reţinerea ultimului dintre cei în cauză, ulterior fiind prezentat magistraţilor din cadrul unităţii de parchet care au propus luarea măsurii arestării preventive, măsură ce a fost însuşită de către instanţă. Întreaga acţiune a beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, se mai arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.